çanakkale prefabrik ev modelleri Secrets

Wiki Article

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

için ikinci el satışı tabii ki gerçekleştirilebiliyor. Geleneksel yapılar için 2.el konut anlayışı gayet makul iken prefabrik konutlarda herkesin tercihi sıfır olarak eve sahip olmak ilk sırada değerlendiriliyor. Bunun tabii ki pek çAlright sebebi var.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim programına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

Prefabrik villa modelleri plan kat özellikleri ve yapı sistemine göre sınıflandırılmaktadır.

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere tekirdağ prefabrik ev fiyatları bildirirse bununla alakalı edirne prefabrik ev fiyatları ekstra çalışma yapılmaktadır.

En fazla three kata kadar ev yapılabilme özelliği vardır. Edirne prefabrik ev için malzemelerin kullanışlı ve montajı kolaydır. Tıpkı beton yapılar gibi imar izni alınması gerekir. Elektrik ve su tesisatı tekirdağ prefabrik ev döşenebilir. Normal beton yapılardan hiç bir farkı yoktur.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Belirli bankalarla dönemsel anlaşmalarla kredi kartına taksit ayrıcalığıyla prefabrik ev alacaklara destekler ve kolaylıklar sağlanmaktadır.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en prefabrik ev fiyatları uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

çanakkale prefabrik ev Prefabrik evlerin montajı ve demontajı oldukça kolaydır. İstendiğinde başka bir yere taşınabilir ve tekrar kurulabilirler, bu da onları oldukça pratik hale getirir. Ayrıca, prefabrik evler depreme dayanıklı yapıları ile güvenli bir yaşam alanı sunar.

Report this wiki page